Ons Project

Hallo Roosendaal App

VVV Roosendaal, het citymarketing bureau voor de stad, heeft speciaal voor Roosendaal een city app ontwikkeld. De app biedt inwoners en bezoekers een uitgebreid programma van wat er in Roosendaal te beleven is. De app toont een overzicht van horecagelegenheden, winkels, evenementen en bezienswaardigheden. Ook informatie over actuele aanbiedingen van winkels, cafés, restaurants kunnen bezoekers worden aangeboden.

VVV Roosendaal heeft bij de ontwikkeling van de app samengewerkt met haar partners Collectief Roosendaal, Werkgroep Citymarketing en Gemeente Roosendaal. Met de app krijgen de Roosendaalse ondernemers een podium aangeboden om bijvoorbeeld met wisselende acties en/of aanbiedingen te participeren in deze nieuwe vorm van stadspromotie. Met de app wil de VVV met haar partners inspelen op de huidige consumentenbehoeften en het nieuwe winkelen.

De app heeft de nieuwste technologieën en is beschikbaar voor de iPhone en de Android versie. De app is gratis te downloaden vanaf de App Store. Een andere manier om de app te downloaden is door de QR code te scannen of gebruik te maken van layer als u de roos ziet.

Bezoek onze lokale VVV