Vakantiekrant

In samenwerking met de VVV’s in De Peel en DAS Publishers wordt er jaarlijks in juni een vakantiekrant uitgebracht met leuke en bijzondere uitjes in De Peel. Deze krant is als katern huis-aan-huis verspreid in de gemeenten Deurne, Asten, Someren, Laarbeek, Helmond en Gemert-Bakel. Daarnaast 25.000 exemplaren via de VVV’s,verblijfsaccommodaties en drukbezochte locaties in deze en aangrenzende gemeenten.

PeelPeuzelen en PeelSneukelen

Peelpeuzelen is inmiddels een begrip in de Peel regio geworden. Elk jaar ontdekken meer inwoners van en bezoekers aan De Peel de verschillende horecazaken en hun heerlijke gerechtjes via het Peelpeuzelen.

Hoe werkt het? Je koopt bij één van de VVV’s in de Peelregio een Peelpeuzelboekje. In dit boekje vind je 10 bonnen, zogenaamde ‘Peuzelkes’. Deze Peuzelkes lever je in bij de deelnemende horecabedrijven die in het boekje staan vermeld. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie hierbij is verplicht.

Het PeelPeuzelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelPeuzelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement, hoeft niet te reserveren en hebt ook nog eens keuze uit 40 horecabedrijven.

De Peuzelkes kunnen van 1 april t/m 31 oktober worden ingeleverd en het boekje is vanaf 1 maart verkrijgbaar. De wintervariant PeelSneukelen is mogelijk in de periode van 1 november t/m 31 maart.

Seizoens-inspiratiepagina's op www.vvvdepeel.nl 

Om bezoekers van de website te informeren en te inspireren over leuke en bijzondere evenementen, arrangementen en locaties in de verschillende seizoenen, zijn er een lente-, zomer-, herfst- en winterpagina ontwikkeld. Voor meer informatie kijk op www.vvvdepeel.nl/nl/seizoenen-in-de-peel