Een greep projecten uit Brabant:

2018: Brabant Celebrates Food

2018 is het jaar dat Noord-Brabant is uitgeroepen tot European Region of Gastronomy. Een feestelijk jaar dat wordt gevierd met spannende foodconcepten en smaakmakende events op bijzondere locaties. Dit project is een provinciale campagne waar VisitBrabant de marketing voor verzorgt.

Ontdek meer over Brabant Celebrates Food

2017: 25 Jaar Dutch Design in Eindhoven

Eindhoven viert tijdens het landelijk themajaar ‘Mondriaan tot Dutch Design’ de bijzondere verbintenis die de stad heeft met 25 jaar Dutch design. De designhoofdstad van Nederland staat vanaf het voorjaar bol van de evenementen, met onder andere een expositie in het Van Abbemuseum, de jaarlijkse Dutch Design Week en de eerste editie van het World Design Event. Om bezoekers van Eindhoven Dutch Design te kunnen laten beleven zijn er een aantal designroutes en designarrangementen ontwikkeld, zoals de City Walk Roundabout Design, de Bycicle Route Roundabout Design, Designer for a Day en een design fietsarrangement in combinatie met een hotelovernachting in de stad.

 

 

 

 

2016: Jheronimus Bosch vrijwilligersteam

Ruim 350 vrijwilligers zijn aangenomen voor het Jheronimus Bosch jaar 2016. Het Bosch500 projectteam bestaat uit 5 personen afkomstig van communicatiebureau Ster in Uitvoering, welzijnsorganisatie Divers en gemeente 's-Hertogenbosch. Tevens wordt de hulp van VVV Noordoost-Brabant ingezet, hét informatiepunt voor nieuwsgierige en geïnteresseerde toeristen en bezoekers. Het Bosch500 team heeft per 19 januari jl. haar intrek genomen in De Moriaan, zodat alle betrokken partijen tijdig en volledig op de hoogte zijn van de bezienswaardigheden, evenementen en andere activiteiten die dit jaar georganiseerd worden.

 

Het Dommelpad

Beleef het Dommelpad met de nieuwe fiets- en wandelroute: Het Dommelpad. Dit project is uitgevoerd in samenwerking met Stichting Streekfonds Het Groene Woud, de Coöperatie Streekontwikkeling Boven-Dommel, Waterschap De Dommel en VVV Noordoost-Brabant. Speciaal voor deze routes is er een brochure ontwikkeld. Daarnaast is er informatie beschikbaar op de website van Waterschap De Dommel, VVV De Groote Heide, VVV Het Groene Woud en Routes in Brabant.

Ontdek meer over dit project